Top 5 beste nieuwjaarscadeau ideeën

24 september 2024

Wil je iemand een extra goed jaar wensen? Verras hem of haar dan met een speciaal nieuwjaarscadeau! Veel mensen beginnen het nieuwe jaar graag positief met wellicht ook wat goede voornemens. Een mooi cadeau voor nieuwjaar kan daar natuurlijk zeker aan bijdragen. In onze top 5 hebben wij daar rekening mee gehouden. Bekijk nu onze cadeautips!

1. Keuze cadeaukaart: het beste nieuwjaarscadeau idee!

We beginnen deze top 5 van nieuwjaarscadeaus meteen goed met een heel veelzijdig geschenk, de Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart! Hoe de ontvanger het nieuwe jaar ook wil beginnen, wat hij of zij ook nodig heeft, met de Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart is het allemaal mogelijk!

Deze cadeaukaart is op cadeaubon.nl eenvoudig in te wisselen voor een cadeaubon naar keuze. De ontvanger kiest uit meer dan 200 cadeaubonnen van populaire merken als Rituals, Zalando, Diner Cadeau, Douglas, Wehkamp, Hotelgiftcard en Coolblue. Met zo’n flexibel cadeau als de Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart, begint iedereen het nieuwe jaar goed!

De Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart is ook een uitstekend zakelijk nieuwjaarsgeschenk waar je personeel, medewerkers en relaties zeker blij mee maakt.

2. Kleine nieuwjaarscadeautjes

Je hoeft natuurlijk niet heel groot uit te pakken met dure geschenken om het nieuwe jaar te vieren. Het gaat toch vooral om de gedachte erachter en om iemand met een kleinigheidje een goed nieuwjaar te wensen. Wij hebben wat leuke, kleine nieuwjaarscadeautjes voor je op een rij gezet.

  • Plantje
  • Sportaccessoires (zweetbandje, bidon etc.)
  • Notitieboekje (uitwisbaar)
  • Kookboek (bijvoorbeeld gezonde maaltijden)
  • Woonaccessoires (kaarsen, waxinelichtjes houder)

3. Een uitje voor het nieuwe jaar

Leuke uitjes zijn ook uitstekende nieuwjaarscadeautjes. Verras iemand met een bioscoop uitje, kaartjes voor een museum, theatervoorstelling of concert. Niet leukers dan het nieuwe jaar beginnen met leuke dingen op de planning.

Weet je niet precies waar iemand van houdt? Laat hem of haar dan zelf een (cultureel) uitje kiezen met de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart.

4. Boek direct samen een leuke vakantie

Aangezien het nieuwe jaar van start gaat in de donkere wintertijd, kijken veel mensen vaak reikhalzend uit naar een beetje licht en warmte. Het perfecte moment om een vakantie te boeken! Dat doet een eventuele ‘winterblues’ als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Gun jezelf dit nieuwjaarscadeau en boek die vakantie! Iemand trakteren op een klein tripje? Verras hem of haar bijvoorbeeld met een Hotelgiftcard. Met deze cadeaukaart kiest de ontvanger uit 600.000 accommodaties wereldwijd. Geen betere manier om het nieuwe jaar te beginnen lijkt ons!

5. Een cadeaubon om het goede voornemen vol te houden

We hebben het al even gehad over goede voornemens en dat je eventueel ook een cadeau als aanmoediging kan geven. Bij cadeaubon.nl hebben wij de perfecte cadeaubonnen in het assortiment om goede voornemens uit te laten komen.

Iemand die meer wil gaan sporten kan je op weg helpen met bijvoorbeeld een Decathlon Cadeaubon. Gezonder eten en bewuster eten? Denk dan aan de Ekoplaza Cadeaukaart. Meer tijd voor jezelf nemen om te ontspannen? De Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart is dan precies wat iemand nodig heeft.