De top 10 leukste kerstcadeau ideeën om te geven onder de boom

Laatste update:29 augustus 2024

Alvast op zoek naar een goed kerstcadeau idee voor dit jaar? Cadeaubon.nl is er op gebied van kerstcadeau ideeën graag vroeg bij. Bekijk dus nu onze cadeau top 10 voor deze kerst en wellicht zit dé kerstcadeau tip er voor jou ook bij.

Diner

Een kerstcadeau idee dat altijd in de smaak valt, is een heerlijk diner. Verras iemand met een etentje of geef Diner Cadeau. Met deze cadeaubon kiest de ontvanger uit ruim 3250 restaurants in Nederland, waar hij of zij kan genieten van een heerlijk diner.

Verwenpakket

Rondom de feestdagen zijn de meeste mensen vaak ook een paar dagen vrij om even tot rust te komen. Lekkere verzorgingsproducten, zoals een bodylotion, scrub, of een maskertje, kunnen goed van pas komen om echt even te ontspannen. Vind je het moeilijk om voor iemand anders de juiste producten uit te zoeken? Dan is een Rituals Cadeaubon een perfecte kerstcadeau tip.

Keukenapparaat

De een staat graag in de keuken en vindt koken de meest ontspannende activiteit die er is, de ander vindt er niets aan en spendeert het liefst zo min mogelijk tijd achter de pannen. Tot welke groep je ook behoort, een handig keukenapparaat maakt ieders werk lichter en het bereiden van (gezond) eten makkelijker. 

Sieraden

Een mooi sieraad kan, tussen al deze kerstcadeau ideeën, natuurlijk niet ontbreken. Zeker als je voor je geliefde iets bijzonders wil kopen, is een mooie armband, een ketting of een paar oorbellen meestal een geslaagde keuze. Je kan er ook voor kiezen om iemand zelf iets moois te laten uitzoeken met bijvoorbeeld de Lucardi Giftcard.

Bioscoopuitje

Een avondje naar de bioscoop, wie zegt daar nou nee tegen? De Nationale Bioscoopbon is daarom ook een perfect kerstcadeau idee. Het maakt niet uit voor wie je een cadeau zoekt, met de bioscoopbon weet iedereen wel raad!

Bordspellen/games

De feestdagen staan uiteraard bekend om het gezellig samenzijn met familie en vrienden. Dit zijn ook perfecte momenten om leuke spelletjes te spelen. Bordspellen en (online) games zijn daarom ook hele leuke kerstcadeau ideeën, waar je menig mens blij mee maakt.

Badjas/pantoffels

Essentiële benodigdheden om de koude winterdagen door te komen zijn een paar heerlijk zachte pantoffels en een goede badjas. Misschien niet de meest originele cadeaus, maar zeker wel een top kerstcadeau tip.

Dagje sauna

Een locatie waar de badjas vervolgens goed van pas komt is de sauna. Trakteer iemand op een heerlijke relaxdag in de sauna om even op te laden voor het nieuwe jaar. Met de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart kiest de ontvanger zelf uit ruim 210 sauna’s en wellness centra's.

Wijn of champagne

Een flesje wijn of champagne komt tijdens de feestdagen bij de meesten wel op. Weet je niet precies voor welke drank je moet gaan, verras iemand dan met een Gall & Gall Cadeaubon

Sport artikelen

Na de kerstdagen met al dat lekkere eten en drinken besluiten veel mensen het nieuwe jaar goed te beginnen door wat extra te gaan sporten. Help deze mensen een beetje op weg door ze voor kerst te verrassen met goede sportspullen zoals kleding, accessoires en handige gadgets. Of laat een sportieveling zelf iets uitzoeken met de Decathlon Cadeaubon.

De origineelste kerstcadeau ideeën

Ben je na het lezen van onze top 10 toch nog op zoek naar een echt origineel kerstcadeau idee? Denk dan bijvoorbeeld aan kaartjes voor een theatervoorstelling of concert. Dit is gegarandeerd een origineel cadeau dat iemand nog lang bij zal blijven.

Weet je niet precies voor welk concert of voorstelling je kaartjes moet kopen? Dan zijn de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart of de Ticketmaster Cadeaukaart echt aanraders!